söndag 12 juni 2011

gratis shopping på ikea

Roligt att kika i mammas kassar. Kanske det finns något till mig?


Hej finingar!

Har helgen varit bra? Vi har haft det så mysigt med sol och bad (i barnens plaskpool), men också mycket fix. Hade världens längsta lista med mig hem från landet förra helgen. Massor med saker behövde kompletteras och en hel del piff vill jag få ut till ön för att göra mysigt och fint. Så igår inhandlades kaffebryggare, vattenkokare och lite annat praktiskt och idag var det en tur till Ikea för diverse lampor, kuddar, mattor, ramar, bunkar, koppar och kastruller.

Det trevliga var att det var alldeles gratis på Ikea idag. Inte en krona kostade det. Bara att hämta det jag behövde. Och jag behövde m a s s o r. När vi köpte köket var det köksveckor på Ikea så vi fick en värdecheck på tio procent av totalsumman. Och det blir ju många tusenlappar när man handlar ett helt kök med vitvaror och alla attiraljer. Så alldeles ensam utan man och barn gick jag omkring och plockade åt mig allt jag ville ha till landet och betalade ingenting i kassan. Underbar känsla :)

Nu återstår att få ut allt till ön, men det blir så roligt att ställa i ordning och göra fint sedan. Lovar att visa er hur det blir.

Hoppas ni har haft en mysig sommarhelg med mycket sol och bad. Kram fru N.  
 Mycket bra-att-ha-saker till sommarhuset på ön! 

1 kommentar:

  1. Inte helt fel med en gratisdag på IKEA där finns alltid massor av bra och ha saker....som går åt. Tänker alltid att vi inte behöver så mycket men med hem kommer alltid fylda påsar.

    Kika gärna in till mig och delta i min utlottning.
    Kram Marina

    SvaraRadera