lördag 21 maj 2011

första auktionsfyndet på platsGodkväll denna ljuvliga lördag!

Hoppas att ni har det bra? Själv sitter jag uppkrupen i sängen och pustar ut efter en intensiv dag. I morgon blir det mycket lugnare och det ser jag fram emot :)  

Här kommer lite bilder på det nya gamla skrivbordet som har hittat hit. Mitt fynd från Stockholms stadsauktion - ett vackert skrivbord från tidigt 1900-tal. Är större och har fler lådor än det gamla svarta (som ska bli soffbord i vardagsrummet så småningom) och passar riktigt bra! Några andra små efterlängtade ting har också hittat hit. En vit lampskärm från TineK, inhandlad i den u n d e r b a r a butiken Årstiden och ett betongäpple från Room pryder nu vår arbetsplats. 

Loppans klädskåp har också kommit på plats och det blev såå bra. Den perfekta garderoben för lilla prinsessans alla klänningar :) Visar er bilder på det en annan dag. Ha nu en fortsatt fin lördagskväll! 

Kram fru N. 

 

 

 Kunskapens äpple. Nu blir vi kanske lite smartare :)  Så vackert i rå betong. Så nöjd med mitt fynd! Nu gäller att hålla alla högarna 
borta och låta det vara så här ordnat och prydligt. Många bra-att-ha-lådor!
2 kommentarer:

  1. God kväll, Mycket snyggt!/Christina

    SvaraRadera
  2. ÅH vad fint.
    Letar oxå efter gamla möbler för att höja känslan här hemma, just nu står ett vitrinskåp eller linne skåp på önskelistan.

    SvaraRadera