lördag 14 maj 2011

vi välkomnar en ny liten kusin till världen
Hej härliga lördag!

Det blev ju inte alls så regnigt och eländigt som utlovat, utan soligt och fint. Tidigt i morse fick barnen ännu en ny liten kusin, en liten flicka den här gången. Vi vet inget mer än att allt verkar ha gått bra, så det är bara att gratulera livet till ännu ett mirakel :)

Vi lyckades bära in hela trägolvet igår kväll så det slapp ligga på trottoaren hela natten. Jag straffade ut mig ganska tidigt då jag bar fel och svängde för tidigt och vad det nu var. Så min stora starka kärlek bar in det mesta själv och alla var ganska nöjda med den arbetsfördelningen ;) Två ton (!) massivt trägolv väntar nu på att läggas. Vi var ivriga och ville börja direkt, men det gick inte visade det sig. Golvet måste ligga i rumstemperatur gärna en vecka innan det ska läggas så vi får ge oss till tåls.

Har hittat "min" kökslampa! Har länge letat efter en taklampa till köket och den här fina hittade jag hos Byggfabriken. Finns i tre olika storlekar, så nu ska jag bara klura ut vilken storlek vi ska ha.

Trevlig lördag!

3 kommentarer:

 1. Visst är det härligt när man förväntar sig riktigt dåligt väder men få bra väder :-)

  Som ni står i därhemma. Vad duktiga ni är.

  SvaraRadera
 2. Häftigt! Hon lät vänta på sig den lilla kusinen!!! Tungt! Men grattis till ytterligare en kusifin!

  SvaraRadera
 3. Ja, sexton dagar försenad... inte vad man drömmer om som gravid. Men fint folk, du vet :) Nu längtar vi efter att få komma och hälsa på!

  SvaraRadera