måndag 22 augusti 2011

kan man bli kär i ett handfat?

 


Hej fina bloggisar!

Idag är sommarlovet slut i villa Någorlunda. T har börjat i trean och C på stora avdelningen på dagis. Imorgon startar inskolningen av V på småbarnsavdelningen och sedan är det vardagvardagvardag. Inga mer föräldraledigheter i den här familjen (Någonsin. Helt säkert. Tre trollungar är mer än nog och dessutom är jag redan på tok för gammal för att ha små barn.). Känns lite sorgligt, en del av livet som är avslutad :(

Satt och surfade runt igårkväll och hittade detta alldeles ljuvliga handfat Bazaars hemsida. Visste inte ens att jag ville ha ett sådant handfat. Men det är ju alldeles alldeles underbart! Eller hur!? Vi har inte ens planerat att renovera badrummet men jag tror jag att jag måste tänka om! Måste bara hitta ett sätt att få det att smälta in i vår stil här hemma.

Hoppas att ni får en fin kväll, nu ska jag förbereda morgondagen och natta små skatter.

Kram!

  

3 kommentarer:

 1. Svaret måste bli - ja, man kan bli kär i ett handfat :-)

  Jag känner som du. Min yngsta började skolan idag, sexårs. Han är tredjen ut och det blir inga fler gånger....

  Ha det gott

  SvaraRadera
 2. Wow jo det kan man tydligen:).

  Min son började förskolan för 3 veckor sedan och han är bara 14 månader. Men oavsett hur gammal han var när han började så hade det alltid kännts för tidigt:).

  SvaraRadera
 3. Hej Dijana! Du har rätt i det, det finns nog ingen bra eller rätt ålder att börja dagis och dessutom är alla barn olika. Efter en lite kämpig start börjar min lilla nu finna sig till rätta på sitt dagis och han tycker nog att det inte är så tokigt trots allt :)

  SvaraRadera