tisdag 30 augusti 2011

superkrafter sökes!

 
Små, små steg framåt i köket.


Hej vännerna!

Hoppas att livet är bra med er. I villa Någorlunda är det upp och ner, som det är ibland. Köksbygget går framåt och luckor börjar komma på plats. Nu måste jag både bestämma vilka knoppar jag vill ha  o c h  handla dem till imorgon. Jag velar mellan förnicklad mässing och porslin så nu gäller det att ta ett beslut illa kvickt!

Imorgon kommer dessutom det  f a n t a s t i s k a  k a k l e t  Prinsen från Gysinge. Det har samma yta som en gammal slät kakelugn och är inspirerat av köket på Waldemarsudde. Det ska bli så roligt att se det på plats!

Roligt på byggfronten alltså. Annars är det lite si och så och den här veckan är en sådan där vecka ni vet... Man undrar hur man klarar av allt på en gång. Minsta skatten är inte alls nöjd med att börja på dagis och visar det med stora krokodiltårar varje morgon. Ajajaj, vad det gör ont i ett mammahjärta. Hjärnan säger att det går över, men hjärtat... Hjärtat. Stora skatten ska dessutom operera sig på fredag, en ren rutinoperation enligt sjukvården men vad bryr sig mammaoron om det. Inte ett dugg kan jag meddela! Och lite i kläm mellan brödernas bekymmer fyller mellanskatten fyra år vilket vi förstås vill fira med barnkalas och allt. Så om det är någon som har lite superkrafter över går det bra att skicka hit dem nu :)

Men nu glömmer vi allt sådant en liten stund och njuter av kvällen och familjen, eller hur!

Många kramar fru N. 

 

 
Minsta lilla skatten som inte alls tycker det är roligt att börja dagis...


 

5 kommentarer:

 1. Oj så mycket mammaoro på en och samma gång.

  Hoppas allt ska bli bra.

  SvaraRadera
 2. Lycka till med allt, det är inte lätt att få styr på livet emellanåt, och försöka räcka till överallt!//kram maria

  SvaraRadera
 3. Förstår ditt hjärta... Ibland är hjärnan mer klok.
  Undrar var luckorna kommer ifrån? IKEA, har du linoljemålat dom?

  SvaraRadera
 4. Tack fina ni för fina ord! Och till anonym: Luckorna är från Ikea och är än sä länge omålade, men vi ska måla dem med Ottossons linoljefärg kulör ljusgrå. Bilder på det kommer!

  SvaraRadera
 5. Hej där!
  Vissa veckor skulle man helst vilja hoppa över. Min lillkille har denna vecka kommit på att dagis kanske inte är så kul som det först verkade..eller iaf så längtar han nog efter tryggheten hemma! Känner igen hjärtat och hjärnans olika inställningar...!
  Hoppas din vecka går bra med operation och annat.
  Kram Anna

  SvaraRadera