lördag 17 september 2011

tålamod.

 


Idag ger jag mig till tåls för att det ska bli bra.

Inte så lätt alla gånger, ska jag säga. Nog för att jag har gott tålamod (hur skulle vi annars kunna renovera som vi gör), men när jag vill få något klart då har jag inget tålamod alls. Jag vill bara få det gjort! Jag var ju så nöjd med den grågröna färgen igår (och älsklingen blev lika nöjd när han kom hem) så idag bar det av in till stan till den fina färgbutiken för att köpa en större burk. Men nej, det var beställningsvara. Från England. Pust. Jag som ville måla klart nu omedelbums. Vanligtvis gör jag näst bäst i sådana lägen och nöjer mig med en variant som blir nästan lika bra. Bara för att få det gjort. Men idag var jag ståndaktig och vuxen och förståndig och beställde burken. Från England. Och väntar på leverans. Om drygt två veckor.

Vackraste drömmigaste rummet ovan kommer från Sköna hem. En sådan fin stämning. Det får bli min lördagshälsning. 

Kram och trevlig kväll!

 

4 kommentarer:

 1. Tålamod är inte min bästa sida heller... Men, den som väntar på nåt gott sägs det ju... Pyttsan! kram//maria

  SvaraRadera
 2. Ibland tvingas man till att ta fram det där tålamodet som man inte har :-)

  Ha det gott

  SvaraRadera
 3. Åh herregud. Det hade jag aldrig gjort. Till på köpet försöker jag övertala min sambo att vi ska bygga ett sånt skåp också. Så nu får jag vänta två veckor med det med. Haha. Ni har ett fantastiskt hem måste jag säga. Jag är så glad att jag hittade bloggen. :)

  SvaraRadera
 4. Ibland kan det bli lite för mycket av allt men jag är glad att du är på banan igen. Det är så spännande att följa erat bygge av kök. Det kommer att bli så fantastiskt fint!!!! Ni är superduktiga!

  Ha det gott!

  kram/Malin

  SvaraRadera