onsdag 5 oktober 2011

vi målarOj, vad tiden har gått!

Det var länge sedan vi hördes, men det har varit ett par snurriga veckor i Villa Någorlunda. Utlandsresor med jobbet, förkylningar i familjen och en fru som inte varit sitt vanliga glada energiska jag. 

Kanske är det hösten som har smugit sig på? Men nu börjar energin komma tillbaka och jag har läget under kontroll igen. Och då är det ju dags att dyka in i bloggen :) Tack alla ni söta som tittat in de här veckorna trots min frånvaro! På grund av ovanstående har renoveringen gått lite på sparlåga, men nu är vi på gång igen.

Och nu målar vi äntligen! Allt (nåja, nästan allt) bygg är klart, väggarna är kaklade och elektriker och rörmokare är klara med sitt. Så nu kommer jag in i bilden! När det gäller målning kan jag äntligen bidra med annat än kaffekokning och barnpassning (Som numera är kära makens huvudansvar, ombyte förnöjer!). Taket är målat, liksom väggarna och nu är det dags för skåpen. Det är lite för mörkt att måla på kvällarna nu, så det mesta får vänta till helgen. Men lite ha jag tjuvstartat och med en så söt liten hjälpreda kan det ju inte bli annat än bra, eller hur :)

Hoppas att livet är bra med er och att ni fortfarande har lite sommarreserver kvar! 

Många kramar! Med sötaste lilla hjälpredan!2 kommentarer:

  1. Ibland blir det för mycket av allt. Jag är glad att du är på banan igen. Har saknat dina inlägg men familjen är viktigast att ta hand om i första hand. Det är så spännande att följa erat bygge av kök. Det kommer att bli fantastiskt Fint!! Ni är superduktiga!!!

    Ha det gott!!
    kram/Malin

    SvaraRadera
  2. Malin, vilken underbart värmande kommentar. Tack!

    SvaraRadera