fredag 7 oktober 2011

det blir grått

 


Hej fredag!

Skönaste kvällen på hela veckan, eller hur? Har hämtat alla mina skatter på dagis och skola och nu väntar vi bara på att pappan ska komma hem. Det blir lite god mat i vårt provisoriska kök (det vill säga hallen) och sedan lite mys framför en film. Ungefär det man orkar med en fredagkväll!

I köket har jag börjat måla snickerierna grå, med Ottossons linoljefärg, och nu börjar man få en känsla för hur det kommer att bli! En strykning så här långt och minst en till kommer att behövas. Så nu luktar det nymålat i hela huset :)

 


Sötnosarna har fått nya mössor med matchande halsdukar i tunn men varm merinoull. Söta som små tomtenissar blev de!
Ha nu en mysig kväll så hör vi snart igen. Många kramar!

4 kommentarer:

 1. Hej!

  Så himla fint det blir. Blir så avis på er. Jättesnyggt när kaklet inte gick ända upp och listerna är så fina. Det är så spännande att följa er och se hur fint ni får till det.

  Kram på dej!

  SvaraRadera
 2. Vad fint det ser ut, gråt är en härlig färg.

  Må så gott!

  //johanna

  SvaraRadera
 3. Anders Wikström6 augusti 2013 14:11

  Hej
  Tycker att ert kök är jätte fint. Ville bara fråga. Nåste ni slipa luckorna före ni målade. Tänkte faktiskt köra med samma sak men är osäker hur gå tillväga. Tusen tack för hjälpen.

  mvh
  Anders

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anders, jag slipade lätt med sandpapper för hand. Målartvättade mycket noga och målade tre tunna lager linoljefärg. Linoljefärg fäster ju på de flesta underlag och luckorna är fortfarande fina!

   Radera