söndag 18 december 2011

arbetsro

   
Här sitter jag och bloggar med en kopp morgonkaffe :)


Godmorgon finingar!

Söndag och några flingor snö anas på taken runt omkring. Kanske blir det lite julstämning trots allt! Idag ska vi lacka golvet vi slipade och vitbetsade igår. Det är förstås mycket slit att slipa golv men man hinner på en helg om man verkligen ligger i. Och fint blir det! Finns nästan inget som förändrar ett rum så som att slipa golven. Nu kliar det i fingrarna att inreda och piffa, men jag får nog ge mig till tåls i några dagar så att lacken hinner torka ordentligt.

När man gör om i ett rum får det ju gärna följdeffekter i andra. Jag flyttade till exempel ner min skrivbordslampa till sidobordet i köket. Och då blev min arbetshörna enormt omysigt och behövde piffas upp. Så älsklingens sänglampa fick flytta hit och lite nya tavlor kom upp. Det vackra svarta fårskinnet jag fick när jag fyllde år i våras hittade äntligen sin plats i korgfåtöljen här intill. Visst piggar det upp med lite ommöblering :) 

Nu blev dock sovrummet lite trist så jag får fundera på vad jag ska hitta på där...

Ha en fin dag så hörs vi snart!
4 kommentarer:

  1. Hej, hittade just hit och ville bara lämna ett litet spår. Så himal fin blogg du har. Lätt att jag kommer tillbaka :D Kram

    SvaraRadera
  2. Det där med ommöblering är inte min grej. Var sak har sin plats :-) Jag är faktiskt lite tråkig när det gäller att ändra om här hemma.

    Vilken fin arbetshörna du har.

    Ha en fin dag

    SvaraRadera