onsdag 28 december 2011

familjemys med dinosaurier

 
 Glittrande ljuslyktor och stjärna av pinnar, allra enklaste julpyntet.Våra mysiga mellandagar segar sig fram precis som de ska.

Idag kände vi dock att det var dags att masa oss ur dubbelsängen där vi legat nerbäddade i filmkoma mer eller mindre konstant sedan julafton (Smurfarna, Monsters Inc, Snövit, Tomtetass, Byggare Bob, Cars, 27 dresses... Ja ni hör själva.). Det blev en tur till Naturhistoriska riksmuseet och det var verkligen hur roligt som helst, för både stor och liten. Dinosaurierna och mammutarna var nästan lite läskiga tyckte C, men väldigt spännande! Men Robotzoot, som är en tillfällig utställning, var nog bäst. Jättestora robotflugor och kameleonter och bläckfiskar som man själv fick styra ögon och tungor och huvuden på. 

Nu ska vi strax återgå till att göra ingenting. Tända lite ljus i de nya ljuslyktorna som glittrar så fint och laga något gott att äta. Men ingen mer julmat, nu får det bli något annat! Och ja, jag har hemsk träningsvärk idag. Men har man inte tränat på ett halvår och rivstartar med ett step pass med dubbla stepbrädor (!) istället för till exempel en rask promenad så får man nog skylla sig lite själv :)

Kram så länge!2 kommentarer:

  1. Oj så skönt det lät med att återgå till att inte göra någonting :-)

    Ha det bra

    SvaraRadera
  2. Hihi ja om man inte har tränat på så länge så känns det- om jag skulle träna som inte gjort det på snart ett år så skulle min kropp chockskadas;) hihi bra kämpat. Kram

    SvaraRadera