torsdag 22 december 2011

nylackat och nymålat

 
Tänk vad man kan hinna på några få dagar om man bara vill. Hallgolvet är slipat, vitbetsat och lackat och alla snickerier är nymålade. Och i nästa rum skymtar ni det alldeles nyrenoverade köket (det tog i och för sig mer än några få dagar att få till...).Oj, det är en trött moi som skriver idag.

Men är man uppe och målar halva natten får man ju lite skylla sig själv. Fast värt det när resultatet blir så fint :) Nu kliar det i fingrarna att få möblera och fixa och piffa här inne, men jag får ge mig till tåls någon dag så att allt hinner torka. Nu ska jag gräva fram alla älsklingarnas paket istället och börja slå in dem. Hoppas bara jag hittar alla för de är undanstoppade lite här och var... 

Jag känner mig så cool den här julen och inte alls julstressad, vilket verkligen är olikt mig. Kan det bero på att jag har haft huvudet fullt av renovering och liksom inte haft plats för någon julstress? Skönt är det i alla fall! Idag har jag handlat en krans till dörren och lite ris till utetrappen (ja, bor man i stan så får man köpa sådant på torget. Charmigast hade förstås varit att kunna ta en promenad i skogen och plocka själv.) och imorgon handlar vi julmaten. Mer än så är det inte och jag är riktigt nöjd här i min bubbla av julefrid :)

Keep calm and carry on. 
Hallen lite  från ovan. Den platsbyggda garderoben har kärestan byggt och vi fasade hörnen
för att den inte skulle upplevas som så stor. Det är den dock och rymmer massor!


 

2 kommentarer:

  1. Hittade precis hit. Vilket underbart hus ni har fått fram!

    SvaraRadera
  2. Hejsan,
    vad vackert ni gjort! Det skulle vara roligt om du vill visa upp ditt projekt på Byggla.se. Är du intresserad kan jag erbjuda en morot. Vi har just nu en jultävling som pågår. Maila mig på vendelabyggla@gmail.com så berättar jag mer!
    /Vendela

    SvaraRadera