lördag 4 februari 2012

et voilá

 
Projektet är klart!Ett orientaliskt brickbord för 199 kronor, inte så illa!

Som ni ser är mitt projekt klart, och visst skulle brickan vara med som någon hoppades på. Nu vill jag inte på något sätt ta åt mig äran för idén, för den har jag på ärligaste vis knyckt hos denna fantastiska bloggerska, men när jag insåg att jag hade det mesta som behöves i garaget var det bara att sätta igång att måla. Det enda jag behövde köpa var brickan och den hittade jag till det humana priset om 199 kronor på Indiska. Inte så illa för ett orientaliskt litet brickbord, eller hur? Nu är ju inte tanken att bordet ska stå i köket, utan vara sideboard till soffan i vardagsrummet när det blir klart.

Blir extra lycklig när jag lyckas få till det utan en stor budget. För visst, hade vi varit rika som troll kunde vi ha promenerat in i stans vackraste inredningsbutik och köpt oss ett fantastiskt hem. Dessvärre är det inte så, så då får vi vara lite uppfinningsrika istället. Som med vårt "platsbyggda" ikeakök, som inte kostade så fasligt mycket (men som förstås krävde desto mer jobb från vår sida). Och visst blir det lite charmigare när man tvingas plocka ihop ett hem av det man har :)

Kram och ha en fin lördag.

 

 
Ett lättplacerat litet brickbord. 

8 kommentarer:

 1. SNYGGT! (Och helt annorlunda mot mitt!) Det där kan man ju placera runt lite som man vill efter tycke och smak!

  SvaraRadera
 2. Jag fullkomligt älskar ditt hem!!! ALLT är så fint o genomtänkt, lugnt o harmoniskt känns det. Underbart!

  Trevlig lördagkväll.

  SvaraRadera
 3. Det är väl ingen sport. Att traska in i en dyr inredningsbutik och plocka på sig något fancy dyrt. Att göra själv är en större tillfredsställelse.

  SvaraRadera
 4. waow! Jag som sprungit runt och letat efter ett orientalist brickbord..va fint det blev, Får jag stjäla idéen? Hur satt du fast brickan?
  Stor kram och hjärtligt tack

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så klart du får, Helena! Har inte klurat ut hur jag ska göra med brickan ännu, den ligger och vinglar lite. Kanske jag helt enkelt borrar hål i den och skruvar fast den i benen från ovansidan. Brickan går ju då förstås inte att lyfta på, men det spelar nog ingen roll. Huvudsaken det blir stadigt.

   Radera
 5. Du, det priset gör mig väldigt avundsjuk...


  Ha en fin söndagskväll!
  Kramar från ett snöigt Halland

  SvaraRadera
 6. jättefint bord och bra idee. kan jag sno ideen?
  Bra blogg kommer hit igen:)

  Kram

  SvaraRadera
 7. Hus Inspiration Inredning, så klart du kan sno idén, jag har ju själv knyckt den som du ser :) Det är väl meningen med bra idéer, att vi delar med oss! Kram och lycka till med bordet!

  SvaraRadera