söndag 26 februari 2012

skåpet

 Hej på söndagskvällen.

Hoppas er dag har varit fin. Här börjar lugnet lägga sig. De två stora trollungarna har åkt till sin mormor och morfar i några dagar och pappan badar minsta skatten. Tänk så lugnt och enkelt allt är med bara en liten skatt. Vilken otur att vi inte visste det när vi bara hade en, då tyckte vi minsann att det var jobbigt värre :)

Idag har jag målat skåp och här kommer lite utlovade bilder. Tyvärr kan jag inte visa det i sin helhet eftersom jag plockat isär det för att kunna måla. Men några detaljbilder på vitrindelen får ni i alla fall. Insidan bli vit och utsidan ljust grå. Ihopsatt kommer det att bli en fin detalj i vardagsrummet.

Nu blir det lite plock och fix och ladda för veckan, som blir kort då vi har sportlov. Inte så dumt!

Ha en bra kväll så hörs vi snart. Kram 


 
Så charmigt och fina detaljer. Titta bara på de flyttbara hyllfästena! En enkel idé, men så
mycket snyggare än de där hålen och piggarna som alla moderna möbler har.


 
Gammalt bubbligt glas och fina proportioner. En enkelt skåp utan lulllull. 

9 kommentarer:

 1. Oj, vad fint! Jag imponeras över hur mycket ni hinner med!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Så fint skåp! Jag är på jakt efter ett eller flera skåp att måla om men det är svårt att få tag i. Fin blogg du har! Kram Suss

  SvaraRadera
 3. Hej!
  jag är också imponerad av att du orkar och hinner ;) Har en fråga om färgerna som du har köpt från Fired earth, har du köpt dem i butik eller går de att beställa hem någonsnans?
  Kram Kram Pernilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pernilla, det finns en Fired Earth-butik i Stockholm, det är där jag har köpt mina färger. Vad jag vet har de ingen webshop, men du kanske kan ringa dit och fråga om det kan skicka?

   Radera
 4. Spänningen är olidlig på hur ditt vardagsrum kommer att se ut! :) Du har det så fint i övrigt, jag älskar din stil! :)

  Till något helt annat.. Jag själv håller på att försöka komma igång med bloggande, men får inte till bilderna! Jag vet inte hur man roterar bilderna från liggande till stående, så hela min blogg är upp och ner! :) Haha, kan du hjälpa mig du som också har blogspot? En liten enkel förklaring bara.. Det är säkert det allra enklaste här i världen men jag får hittar ingen sådan "knapp"..

  /Mia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mia, vad roligt att du gillar bloggen!

   Skrattar när jag läser om ditt problem, en upp-och-nervänd blogg låter ju onekligen originellt :) Jag är verkligen ingen bloggerexpert, har bara provat mig fram, och vad jag vet finns ingen sådan rotera-knapp i blogger? Själv fotar jag alla mina bilder med systemkamera, för över dem till datorn och snyggar till dem lite i I-photo (jag har mac) och där kan man vända på dem om man vill. Därefter för jag in dem i bloggen och då hamnar de alltid rätt.

   Så ingen vidare hjälp för dig. Men kanske någon annan som läser vet bättre? Kram och lycka till med bloggen!

   Radera
  2. Tack för ditt svar! Jag får leta vidare och hoppas på att jag får till en blogg där inte alla behöver få nackspärr! :) Hihi!

   Radera