måndag 13 februari 2012

planer och presenter

 
Köket, vår present för lång tid framöver.Hej alla fina!

Har ni det bra? Nya veckan har rullat igång med samma kraft som vanligt och nu är kylan tillbaka. Men igår hade vi det mest fantastiska vintervädret. Ni vet, med sol och bara någon enstaka minusgrad. Jag och älsklingen firade något försenat vår bröllopsdag med lunch på stan, en promenad på Djurgården i Stockholm och ett besök på Liljevalchs och Vårsalongen. Inget storstilat, men lite tid på tu man hand. Något man inte har mycket av med tre trollungar i familjen. Det var inte meningen att vi skulle fira stort med fina presenter, då köket har varit vår stora investering och får räcka som present en lång tid framöver. Men O överraskade mig ändå med en otroligt vacker klocka. Och precis den jag i förbifarten hade nämnt att jag gillade ett halvår tidigare. Trodde inte att han registrerade sådant!

På renoveringsfronten har det varit lite lugnt, minst sagt. Men vi målar på i vardagsrummet och det blir bra tror jag. Ska visa er mer snart. Vi klurar också på hur vi ska får tag på prisvärd kalksten att lägga framför kakelugnarna. De stenfirmor vi hittar här i stan ska ha tiotusen för att producera stenen och då jag vet att själva stenen inte kostar mer än någon tusenlapp känns det som rena rånet. De tar ju förstås betalt för frakt och sågning men det blir ändå galet dyrt. Så om ni har några bra tips inom kalkstensområdet tar jag gärna emot dem!

Kram och vi hörs snart igen.  

 
Här ser ni "hålet" där kalkstenen ska ligga som gnistskydd. 

7 kommentarer:

 1. Du den kökspresenten tål att sugas på läääänge- så fantastiskt fint!! Kram

  SvaraRadera
 2. Den vackraste pressenten....

  Ha en fin alla hjärtans dag!

  Kram Marina

  SvaraRadera
 3. Vilket underbart kök ni har!!! En otroligt vacker present!

  Kram Jes ♥

  SvaraRadera
 4. skickar lite LÖÖV på hjärtedagen!
  ha en underbar dag =)

  SvaraRadera
 5. Ni har det så fint och ni är så duktiga på att renovera. Jag är helt imponerad!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Oj vad snygg kruka till murgrönan i köket. Du måste berätta var den är inköpt.
  Hälsningar
  Daniela

  SvaraRadera
  Svar
  1. Daniela, krukan på bilden är faktiskt två. En silverfärgad ytterkruka från TineK som jag har ställt i en antik silverskål :) Men visst vore det fint om det fanns en liknande. Kanske en designidé till någon?

   Radera