måndag 16 april 2012

det nya lilla sovrummet

 
Min lilla spexfia i sitt gamla rum, numera vårt sovrum.Lite bilder från helgens projekt.

Som ni vet har vi bytt sovrum med Loppan så att hon och lillebror ska få ett stort gemensamt rum. Nu återstår att få detta lilla rum att bli ett mysigt sovrum till oss. Det är inte stort, som ni ser, och rymmer inte mycket mer än vår dubbelsäng. Men med lite fina tyger och en enkel färgsättning tror jag att det kan bli bra. Första steget är att fräscha upp med lite vit färg. Vi använder samma, Snöflinga, som vi målat kök och vardagsrum med. Den är fantastisk fin. Vit utan att bli kall, men heller inte lika gul som till exempel Stockholmsvit. Och passar så fint ihop med våra ljusgrå fönster och snickerier.

Ja, här utanför huvudstaden blev vi ju överraskade av en riktig snöstorm i helgen, så då passade det ju bra med lite inneprojekt. Men nu vill vi verkligen ha sol och vår!

Kram och ha en fin vecka.

  

 
Den väggfasta hyllan behåller vi, bra med hyllor högt upp på väggarna i ett så litet rum. 

4 kommentarer:

 1. Jag har smugit runt här inne hos dig ett bra tag nu (tror inte att jag har lämnat avtryck än...) och är så imponerad av hur fint ni gör det! Vi ska småningom börja renovera vår gamla gård - är ännu i planeringsfasen - och jag samlar massor av inspiration här hos dig. Tack!

  Ha en fin dag och det ska bli kul att se vad ni tar er för med nya sovrummet.
  /Kristina

  SvaraRadera
 2. Kommer bli jättefint :-) KRAM

  SvaraRadera
 3. Hej. Allt är jättefint!! Undrar så vart du har köpt hyllorna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hyllan är ett hemmabygge, men konsoler från Nacka byggnadsvård, knopplist från Gysinge byggnadsvård och hyllplanen har vi själva sågat till och fräst en profil på.

   Radera