lördag 14 april 2012

marockanska skålar

 
Finaste marockanska skålen.Blandat är ju bäst, eller hur?

En gnutta svenskt sekelskifte, några afrikanska korgar och lite arabiskt porslin. Märkligt nog funkar det alldeles utmärkt tillsammans. Som många andra älskar jag de marockanska skålarna från TineK. Alldeles underbara till uppläggningsfat eller bara som prydnad. Men jag köper mina på Room och märket är Rif Design. Finns även på den här webbshopen. Vad jag kan se är det exakt samma porslin, men flera hundralappar billigare. Blir ju lite enklare att använda dem då, när man inte har betalat en förmögenhet för dem. 

Nej nu tar vi tag i lördagen, eller hur!

  

 
Arabiskt porslin och svensk kakelugn från sekelskiftet. Bästa blandningen. 

6 kommentarer:

 1. Otroligt fint! :)
  Ha en skön kväll!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Jag har köpt TineK, men det var innan jag sprang på Rif ute på Ulriksdals trädgårdar. Känns som sagt var lite mer prisvärt och det gör inte lika mycket den dag man tröttnar. Ciao

  SvaraRadera
 3. Tack för tipset!!!

  Härlig lördagskväll!

  P.s Så fantastiskt fint det blir i ert vardagsrum! Du har verkligen god smak.

  SvaraRadera
 4. Vilka snygga skålar. Jag gick in på hemsidan för att klicka hem dom men hittade inte några. Kanske slut? Ruskigt snygga är dom ändå :-)

  Jag har startat en egen blogg nu och går under namnet Hemma på Ekbacken istället för min svägerska och jag. Hoppas att du även vill titta in hos mig där framöver.

  Kram Linda

  SvaraRadera
 5. Älskar skålarna, har muggarna själv :-)

  SvaraRadera
 6. Ja dessa underbara skålar! De säljs nu i min lokala blomsterhandel, vilken jag gör ett inlägg om idag! Jag har redan köpt en stor skål i mörkgrått, men kan helt klart tänka mig en eller flera i rosa!
  Tack för tipset!
  Ha en bra start på veckan!
  Kram Jenny

  SvaraRadera