måndag 18 juli 2011

hemma från önHej mitt i sommaren!

Vi är nu hemkomna efter ännu några härliga dagar på vårt sommarnöje på ön. Det är knappt lönt att försöka göra några inlägg därifrån för uppkopplingen är alldeles bedrövligt dålig därute i havsbandet. Så här kommer lite bilder i efterhand.

Vi blir nu i stan i ett par veckor för att renovera intensivt och förhoppningsvis komma några stora kliv framåt med köket. Sedan blir det några augustiveckor på ön innan semestern tar slut. Sommarveckorna är så korta och ska räcka till så mycket!

Skönt har vi haft det, trots lite halvsvajigt väder. Långa promenader, dagsfärskt surdegsbröd från bageriet till frukost, en korg full med kantareller från den egna skogen och mycket lek och bus. Vi har också släpat ut en hel massa saker för att få lite bättre ordning i vårt hus. Både nyköpt och sådant vi inte längre har plats för här hemma i stan. Men inget skräp! Jag vill inte att landstället ska bli en avstjälpningsplats för sådant vi egentligen inte vill ha. Det vi tar ut ska vara sådant som vi tycker om och som passar särskilt bra därute. 

Hoppas ni har det bra trots regn i luften. Många kramar!
  

 
Arvegods på köksbordet, en samling udda ljusstakar och en soppskål 
som är alldeles för vacker för att gömmas i något skåp.
 


 
Köket i alla sin enkelhet. En antik kökssoffa, två gamla pinnstolar samt ett slagbord
och en korgfåtölj från det stora varuhuset. De gula väggarna ska bli vita vad
det lider. Jag gillar en enkel bas, så att tingen får synas. 
I just den här kökssoffan i just det här köket sov barnens farfars mormor
(även namne till vår lilla C). Det ger lite perspektiv till livet, eller hur :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar