söndag 13 november 2011

damm från topp till tå

 


Hej alla fina!

Har ni haft en trevlig helg? Här har vi haft kalas hela helgen! Trevliga middagar med trevliga vänner och stort fyrtioårsgalej hos finaste V. Är faktiskt en trött liten fru nu. Men några rader hinner jag med innan jag tänkte krypa ner framför tv:n.

Blogger har trilskats med mig hela helgen, men nu ser allt normalt ut igen och jag ska skynda mig att göra ett inlägg innan det börjar bråka igen. Som ni ser börjar det hända saker i köket. Spis och ugn är så gott som på plats och plötsligt börjar det se ut som ett kök. Och jag börjar ana slutet på den här renoveringen. Nog för att jag gillar att renovera, men oj så skönt det ska bli. En hel del småfix och målande återstår innan vi täcker av och flyttar in, men det är inte mil kvar längre. Mellan allt partajande den här helgen har jag slipat och slipat. Världens tråkigaste syssla, men nu är det klart. Matsalen ska nu "bara" (det är här de allra flesta renoveringar brukar börja...) fogas och målas och sedan. Voilà! 

Jag lovade er ju en titt på mina fynd från antikaffären i svärmors kvarter och här är det ena. En urfin svart plåtbricka, lite lagom sliten och både praktisk och snygg. Bredvid ett fat från TineK, kanske blir det ett fruktfat, vi får se.

Ha nu en fin kväll! Kram.
 


3 kommentarer:

 1. Vilken underbar blogg du har, älskar inredning och det är så himla kul att titta på före- och efterbilder! Ska frossa lite i dina arkiv nu, ville bara säga hej och tacka för kvällens fynd :)

  SvaraRadera
 2. Tack! Så roligt att du gillar den :) Mer inredning blir det snart när den värsta renoveringen snart är över!

  SvaraRadera
 3. En trött liten fru som är väl värd en stund i soffan :-)

  Ha en fin lördagskväll

  SvaraRadera