söndag 6 november 2011

sneak peek på efterlängtad lampa

 
Tittut! Finaste lampan inslaget i vackraste silkespapper :)
 


Idag är det mycket på gång!

Vi monterar vitvaror, lillan är bortbjuden på barnkalas (och jag handlade presenten idag i sista sekunden), fika hos barnens farmor i eftermiddag, färga håret i kväll (jag, det gäller att hålla efter de grå stråna om man ska kunna leva i förnekelse om att de finns :)) och alla de vanliga söndagsförberedelserna inför nya veckan.

Och mitt i detta hann jag smita iväg och hämta ett paket. Mycket efterlängtade lampan från Tine K som jag till slut beställde hade kommit. Jag tog den stooora modellen, men då det inte finns plats för mycket annat än just matbord, stolar och lampa i vår mathörna tyckte jag att det var bäst att ta i :) Dessutom föredrar jag färre saker som verkligen tar för sig, än en massa småpryttlar. Med tre meter i tak krävs också lite större lampor om de inte ska "försvinna". Färgen heter kit och är lite varmare än grå. Jag skulle gärna vilja hitta en sisalmatta i plast att ha under matbordet, undrar om det finns? Jag älskar enkla mattor i naturfibrer, men sisal är ju så känsligt för vatten och spill så en fusk i plast vore toppen! (Det finns ju rottingmöbler för utomhusbruk i plast så då borde det ju kunna finnas en matta, ropa till om ni har sett någon!).

Nu ska jag slänga i mig en lunch och sedan rusa vidare med min dag. Ha en fin söndag!

 

 
"Min" lampa i Tine Ks snyggelisnygga hem.


 

2 kommentarer:

  1. Ah, den e ju oxå sketasnygg ju!! Soffan då????, Vill se:)

    SvaraRadera
  2. ja, ja, dessa lamporna håller mig i sitt våld:) har köpt på mig ett par stycken och jag är barnsligt förälskad i dem alla:))

    SvaraRadera