söndag 22 juli 2012

lugna stunder på verandan

 
Inrett för lugn och ro.GLASVERANDAN PÅ ÖN ÄR INREDD OCH KLAR.

Och det är en ynnest att sitta där med ett glas vin klara kvällar och titta ner mot sjön. Eller med en god bok och en rykande kopp the när regnet smattrar mot rutorna. Inredningen är enkel och enligt man-tar-vad-man-har-principen. Det blir ju ofta så på landet. Och särskilt när man bor på en ö. Men med lite målarfärg brukar det fungera ändå. Dessutom vill man inte ha för mycket färger och pynt på en veranda, där själva utsikten är huvudsaken.

Hoppas ni får en fin söndagskväll. Kram.


   

 
Ett hopplock av gamla ljusstakar blir fina tillsammans.

 

 
Det lilla sidobordet blev grått och vitt.

 

 
Det glittrar av ljus. Och där nere; sjön.


 

3 kommentarer:

  1. Hej! Måste bara säga att jag älskar din blogg! Du har så underbart vackert i båda dina boenden - tack för att du inspirerar. Kram //Marika//

    SvaraRadera
  2. Åh så underbart! Du är så grymt duktig på att få allt så vackert och njutfullt! <3

    SvaraRadera
  3. Hej! Har precis kollat igenom din blogg och fastnade direkt! Måste säga att jag älskar er inredningen och ditt öga för detaljer! Tänkte även fråga dig en sak och det är om rottingfåtöljerna över är från ikea eller om dom är någon annanstans, då de liknar dem men dessa är mer åt det vita hållet. Är de målade eller är det några andra? Letar nämligen efter den perfekta rottingfåtöljen. Uppskattar verkligen svar och lycka till med huset och familjen :)

    SvaraRadera