onsdag 18 juli 2012

nytt i köket

 
Pricken över i.LITE BILDER FRÅN KÖKET I STAN

Har klickat hem finaste kudden från Chhatwal & Jonsson härifrån, och den blev ju pricken över i i min "mittemellanstol". Mjukar upp intrycket lite och gör det framförallt mycket skönare att sitta här. Älskar de små paisley-figurerna, men jag kanske har den upp och ner ser jag nu. Finns det ett upp och ner på paisley? Fint hur som helst, tycker jag!

Njuter ni av sommaren finaste? Vi är snart halvägs i vår semester, det går rysligt fort. Mysigt trots halvbra väder. Vi håller oss dock så mycket vi kan på vår ö, där soltimmarna är betydligt fler än i stan. Ha det toppen, så hörs vi snart igen.

KRAMAR

  

 
Nypiffat och liten skatt som provsitter.

3 kommentarer:

 1. Så fint att man blir lite mjuk i själen när man tittar på dina bilder. Där skulle man ju gärna sitta med en kopp thé och småprata ;)

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 2. Så fina kontraster, får så mkt inspiration från din blogg!!
  kram

  SvaraRadera
 3. Jättefin kudde! Passade perfekt till den svarta stolen som är en snygg kontrast mot det vita. Jag har blivit smått förtjust i ljusgrått nu när jag varit här inne på din blogg och kikat :-)) Tänkte måla en trädgårdsbänk i denna vackra färgen, och det slutar nog inte där skulle jag tro om jag känner mig själv :-) Tack för inspirationen!!

  Kram Paula

  PS: Älskar ert kakel ni har i köket....helt underbart!!!

  SvaraRadera