lördag 28 juli 2012

verandafunderingar

 
Kanske till vår veranda?SKULLE VILJA HA EN UTEPLATS FÖR VILA.

I huset i stan har vi en veranda vid vår entré. Den är öppen, men har tak, så den är relativt skyddad. Den har kvällssol, men ligger annars i skugga vilket är perfekt varma sommardagar när man vill dra sig undan solen lite. Här skulle jag vilja ha lite "latare" utemöbler. Sådana som kanske inte är så praktiska för middagar, men perfekta för en koppa kaffe eller ett glas vin. 

Det finns ju en uppsjö av soffor och så kallade loungemöbler, i alla prisklasser. Jag tycker generellt att de flesta är väldigt klumpiga och fula. De som har lite stil däremot är ju oftast galet dyra. Men så var jag på Ikea häromdagen för att köpa lite småsaker till ön, och då fick jag syn på den här. Har inte riktigt registrerat den förut, och den är inte alls dum. Till Ikea-pris dessutom! Nätt med sina ben och stommen blir inte så dominant. Man bygger ihop den till önskad form. Tror att den skulle passa riktigt bra, och jag ska nog hålla ögonen på rean för att se om jag kanske ska slå till?

Tål att tänkas på...  

 
Riktigt elegant, och med personliga kuddar och styling kan det bli hur bra som helst :) 

4 kommentarer:

 1. Supersnygg! Så enkel och stilren!
  Lycka till med ditt val!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Javisst, plötsligt händer det och man hittar precis det man sökt! Lycka till, den ser ut att vara perfekt för mysiga dricka-vin-kvällar! //kram maria

  SvaraRadera
 3. Åh vad jag blir glad varje gång jag besöker din vackra blogg!

  Njut av sommaren! Kram Jes ♥

  SvaraRadera
 4. Jättefin!! Enkel men ändå så mysigt inbjudande!!
  Ha en fin dag!! Kram Paula

  SvaraRadera