söndag 23 september 2012

dreams come true

 
Morgonljus i vardagsrummet.FÖRÄNDRING PÅ GÅNG.

Så mycket roligt händer just nu. Nytt och spännande och drömmar som slår in. När man kämpar länge med något och helt plötsligt lossnar det, det är en märklig känsla. Tom och full på en gång. 

Som bloggen till exempel. Vi har slitit med vår renovering och drömmen att återställa med traditionella material. Det är en slingrig väg som kräver mycket envishet. Och bloggen blev ett sätt att dokumentera. Några började följa det vi gjorde och nu är ni 25 000 i månaden som läser. Och fotografer hör av sig för att få komma hit och fota. Och företag hör av sig för att höra vad jag tycker om just deras produkter. Och ni alla där ute frågar mig om stort och smått om målning och linoljefärg och renoveringsplaner och en massa annat. Några av er känns det som jag känner nu, trots att vi aldrig har setts. Jag vet vad ni har för renoveringsfunderingar och hur ni tänker måla om köksbordet. Och några mailar och berättar att tack vare mig ska de nu prova ett annat sätt att renovera. De ska måla om sitt gamla hus med linoljefärg istället för plastfärg. Och att jag gav dem modet att våga. Det är fint. Och svårt att ta in. Att jag gör lite skillnad. Att det jag brinner för smittar av sig. 

Vem kunde ha anat?

 

 

   

7 kommentarer:

 1. Hej. Ville bara säga att du är väl värd all uppskattning. Det är ett sant nöje att läsa och inspireras av din blogg! Dessutom tycker jag om ditt sätt att skriva, som visar att du är en vänlig och ödmjuk person - en person som fokuserar väsentligheter och som verkar ha sunda värderingar. Ha det fortsatt gott hälsar,

  // Marika //

  SvaraRadera
 2. Jag håller med Marika. Det lyser igenom när något görs genuint - det är det man känner som läsare av din/er blogg. Lycka till med allt som händer dig/er.

  Ulla
  Ingarö

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Hittade hit av en slump så som man så ofta gör i bloggvälden.
  Känner så igen mig i det du beskriver med att blogga, det ger så otroligt mycket!
  Du har verkligen en toppenfin blogg.
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Hejsan ! :)
  Superfin blogg, älskar ditt hem och din stil !! :)
  Har dock ett önskemål ;P
  Jag blir så nyfiken på vart du köpt många utav dina fina grejer som du lägger upp bilder på, skulle du vilja skriva under bilderna vart du köpt grejerna framöver tro ? ;P

  Kram Sofie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sofie, visst kan jag det. Problemet är dock att jag samlat mina saker under många år och ofta när ni frågar efter någon sak visar den sig vara från en gammal kollektion som redan utgått. Tänker att ni mer får se det som inspiration än köptips. Jag brukar berätta när något är nyinköpt, annars är det oftast framplockat ur någon gammal gömma. Men jag ska tänka på det när sakerna är någotsånär nya och kanske fortfarande finns kvar i butiken!

   Radera