torsdag 20 september 2012

rensa i röran

 
Ordning på tingen.FINNS DET NÅGOT SKÖNARE ÄN NÄR VAR SAK HAR SIN PLATS?

Vi är långsamt på väg dit. Efter år av renovering när allt stuvas runt hela tiden och varje rum är en tillfällig lösning, börjar bitarna falla på plats. Alla bor i det rum där det är meningen att de ska bo, nya förvaringslösningar är byggda lite överallt. Det är märkvärdigt så dåligt med förvaring det finns i gamla hus. Vi har byggt tre platsbyggda garderober, en klädkammare, en platsbyggd bokhylla och ett kök med 42(!) skåp sedan vi flyttade in. Och ändå behöver man mer förvaring. Så nu tar vi tag i det sista stora projektet och röjer ur vår källare. Åtta år av "vadskavihadenhärtill? jagvetinteställdenikällaren" har satt sina spår och nu har vi rensat i en månad. Nya lagerbokhyllor är inköpta, galna mängder pryttlar är slängda och det som ska vara kvar står på prydliga rader i hyllan. Ordning och reda.

Skönaste känslan i världen!


    

4 kommentarer:

 1. Ah,
  tänk om jag hade den känslan!
  Något vi strävar efter här hemma oxå ;).

  Må så gott!

  Kram
  Lotta

  SvaraRadera
 2. Visst är det helt underbart befriande att bli av med en massa onödiga saker, sånt precis som du beskriver som bara tar plats och energi. Äkta Feng Shui känsla är det att rensa :-)

  Jättefint i ditt vitrinskåp!
  Kram Paula

  SvaraRadera
 3. Åh låter underbart!

  Det måste väl helt enkelt vara så att gamla hus byggdes i en tid när man inte hade så mycket saker. Nu är det så mycket som alla "måste" ha.

  SvaraRadera
 4. Vad underbart vackert du har det!:))

  Kram på dig och ha en härlig helg:))

  kråke

  SvaraRadera