torsdag 6 september 2012

sött som socker

 
Gårdagens lilla femåring.JA VAD SÄGER MAN? ÄR MAN EN PRINSESSA SÅ ÄR MAN.

Loppan firades med prinsesstårta, prinsessklänning, rosa paket, rosa macarons och rosa ballonger. (V tittade förundrat på ballongerna och undrade "Ingen blå blong?" Nej, ingen blå blong, bara rosa.) Vad gör man inte för en liten prinsessa?

Det är en stor dag att fylla fem och till helgen kommer alla de små vännerna på kalas. Tänk vad tiden går, det var inte länge sedan hon blev vår, ett litet knyte på åtta månader med svart kalufs och knubbiga ben. Nu vår förståndiga fröken spindelben med skratt i mungipan och glitter i ögonvrån. Älskade unge!

Kram till er.  

11 kommentarer:

 1. Fantastiskt fina bilder! Har liksom du fått inte mindre än två små knyten med svart kalufs och inte så knubbiga ben :) i min famn. Nu är det ena "knytet" 13 år och en cool kille och den andra snart 8 och en riktig glamourgirl! Fin dag till dig och tack för en jättefin blogg.

  SvaraRadera
 2. Bara så fina bilder!Ja vad gör man inte för sin lilla prinsessa som fyller 5 år.Härligt inlägg.Ha en underbar torsdag.Kramar Rita ♥

  SvaraRadera
 3. Så bedårande söt hon är, härliga kalasbilder =)

  Kram C

  SvaraRadera
 4. Viiiiilken fin Prinsessa! Hon är helt Ljuvligt SÖT!
  Underbara bilder från hennes dag!
  Klart en prinsessa ska ha ROSA!! vad annars:)
  Kram Elle

  SvaraRadera
 5. Himmel är ni säkra på att hon inte har blått blod ; ) gud vilken söt prinsessa : ) kram Sofia

  SvaraRadera
 6. Hon är ljuvlig!

  Underbara prinsessbilder:)

  Kramisar Johanna

  SvaraRadera
 7. Hej,
  supersöt är hon!

  Ha det fint!

  Kram
  Lotta

  SvaraRadera
 8. Hejsan, nu har oxå jag hittat hit, tack vare farmor U som håller kontakten med min mor. Om jag räknat rätt är jag 3-männing till herr N. En underbar blogg med fina bilder och ord som träffar rakt i mitt lättrörda hjärta.
  /Katrin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Katrin, välkommen hit! Då är du gotlänning gissar jag om du är släkt på min svärmors sida? Roligt att du gillar bloggen!

   Radera
  2. Icke på svärmors sida utan svärfars, sådeles norrlänning. Dock numera boende utanför Uppsala.../K

   Radera