torsdag 17 mars 2011

drömmen


Godmorgon, bloggisar?

Är uppe tidigt idag och hinner till och med blogga lite innan frukost :) En lång arbetsdag hägrar men sedan ska jag njuta av senaste Sköna Hem som kom igår. Då hade vi ju fullt träningsschema här i familjen så inget läsande hanns med. Men idag tänkte jag ägna mig åt lite drömmar.

Ett av mina absoluta drömhem är detta vackra Mallorcahus fotat i Sköna Hem för flera år sedan, tror jag. Jag och älsklingen har en speciell relation till Spanien då det var där vi träffades för 15 år sedan och därefter har bott och tillbringat mycket tid. Jag är därför lite partisk och tycker att allt spanskt är fantastiskt, men det här är väl ändå lite extra? Älskar de harmoniska färgerna och det lagom nötta.Att sitta i skuggan på gården under sitt eget olivträd. Kan det bli bättre än så? Hade jag en skuggig gård med ett olivträd att sitta under skulle jag alltid vara lycklig och aldrig någonsin klaga mer.Nej, nu måste jag sätta fart. Hoppas att ni får en fin dag med lagom mycket fart och fläkt. Hasta luego!

6 kommentarer:

 1. Hej!
  Vilken underbar blogg jag snubblade in på såhär på morgonkvisten. Så otroligt mysigt!

  Letar efter en mailadress till dig...men hittar ingen. Kan du maila mig pernilla@dona.nu ?

  Ha en fin dag!
  Kram /Pernilla

  SvaraRadera
 2. Hej
  Har du möjlighet att maila mig=)) johanna.flyckt@hotmail.com
  ha en skön dag
  kram

  SvaraRadera
 3. Hej Fru N,

  Tack för din kommentar hos mig! Jag står verkligen i valet och kvalet över vilka kulörer som jag ska välja. Jag håller på med massor med provlappar. Vilket fantastiskt hall ni har gjort. Åh, vad roligt att jag hittade till dig. Jag har precis beställt frigolit lister men är så osäker. Jag har varit på både Nacka och byggfabriken och vet att jag hört om Weckholms snickeri som du nämner. Jag måste kolla dom en runda till. Jag har också kollat på det fantastiska badrums golvet du har från Byggfabriken. Tack för alla tipsen från en renoverare till en annan! Skulle vara så kul att få kontakt kan du inte maila mig på: erikssonmari@yahoo.com .

  Allt gott!

  Mari

  SvaraRadera
 4. Åh, Pernilla! Sååå fint! Underbara färger. Håller helt med dig. Tänk att ha ett eget olivträd...fantastic!

  Kramar Tina

  SvaraRadera
 5. very nice! snubblade också in här av en slump, till min förtjusning!
  ser fram emot att få titta in och se hur ni fixar och trixar och kanske lyckas inspirera även mig till att ta mig an ett dyl proj.
  för det är såå kul! att spåna, planera, kolla in tapeter, färg och äntligen hitta just den där detaljen som gör hela rummet och all möda värd!

  löv
  www.hasaslasa.bloggspot.com

  SvaraRadera
 6. Underbara Spanien har även en särskild plats i mitt hjärta. Ha det gott

  SvaraRadera