fredag 18 mars 2011

loppans lilla rum


Härliga fredag!

Ja, om man blundar för att de har utlovat snöstorm förstås. Jag har i alla fall vår i sinnet och tänker inte ens låtsas om lite snö. Ska nog gå ut på lunchen och handla lite vårblommor, bara på trots.

Vill visa er några bilder på lilla loppans rum. Ja, det är rosa och tjejigt, men har man en tjej och två killar så får man ju ösa på när man kan ;) Fast basen är vit och beige, för det kan ju hända att lillebror också måste flytta in hit snart. Vi fick nämligen ett sovrum för lite när minsta älsklingen dök upp. Vi har inte riktigt klurat ut hur vi ska lösa det problemet då vi bor i ett område som är klassat som historiskt område av riksintresse, vilket i praktiken betyder att det är snudd på omöjligt att få bygga ut.Den söta juniorsängen sov pappan i när han var liten, sedan sov storebror där och nu lilla loppan. Mysigt när saker har ett sentimentalt värde och en historia.
 


Lilla fröken som kammar håret. Leksaksspisen och det lilla bordet ska få flytta ut i lekstugan när våren kommer, så då får jag börja klura på hur vi ska kunna göra om lite här. Ett större bord för att rita och pyssla, tror jag.
 


Den fina hyllan som slukar alla leksaker fick vi köpa billigt när ett Mio-varuhus lade ner i närheten. Dockvagnen i hörnet har vi ärvt av släktingar och den blev så fin med lite färg och en nya sängkläder.Lilla prinsessan själv.

Önskar er alla mycket mysigt fredagsmys! I helgen kommer lite bilder på vardagsrumsrenoveringen, blir roligt att höra vad ni tycker. På återseende :)

3 kommentarer:

 1. Otroligt rart rum! Gillar massor.

  Hur bedårande får man bli! Så söt dotter ni har!

  Kram Caroline

  SvaraRadera
 2. Hehe, men VI fick....till slut! Hon har det fint som snus i alla fall, Loppanploppan!

  SvaraRadera
 3. Vilken underbar liten sessa du har!!!!!
  Kram Maria

  SvaraRadera