lördag 17 mars 2012

en gnutta grönt och att stupa på mållinjen
Njuter av en stunds lugn och ro.

Minsta kotten sover middag, loppan sitter i badet efter sin jiujitsuträning och storkillen är på teaterlektion. Kaffe, tystnad, lite choklad och en bloggstund. Balsam för själen. Har haft ett par tokstressiga veckor på jobbet. Ett stort projekt har haft delleverans och vi är i hamn. Blir ett litet vakuum efter en så intensiv arbetsperiod. Energinivån går ner och batterierna behöver laddas. Så idag håller jag mig hemma och gosar med de skatter som för tillfället är här medan älsklingen skjutsar dem till aktiviteter kors och tvärs över stan. Har lyckats byta ut de vissna julblommorna i krukorna vid entrén till lite skira vårblomster. Och det är ju en energikick i sig :)

Vardagsrummet har varit nästanklart i ett par veckor nu, men vi har stupat lite på mållinjen. Pyttepyttelite målning av ett par lister återstår och sedan inflyttning! Men orken tog slut litegrann. Ni är så många snälla som alltid peppar mig och hejar på och tycker att jag är duktig som orkar renovera med tre barn och allt. Det gör jag ju förstås inte alltid. Oftast bubblar jag över av energi och nya idéer, men ibland går jag ner på noll. Gör ingen nytta alls och läser morgontidningen till klockan elva. Hasar runt i myskläder och håret i en otvättad tofs. Det är mitt sätt att ladda. Energin fylls på och så börjar det långsamt bubbla igen. Och rätt som det är far jag runt som en höststorm och fixar överallt på en gång. 

Nu ska jag återgår till att göra ingenting, läsa bloggar och lyfta skruttan ur badet. Kram och ha en fin lördag!2 kommentarer:

 1. Låter som en helg ska vara....göra lite och njuta av det.

  Trevlig Lördag!
  Kram Marina

  SvaraRadera
 2. Nog måste vi få unna oss just att göra ingenting ibland :-)

  Ha det gott

  SvaraRadera