lördag 24 mars 2012

hepp! en matta.

 
Resultatet av fredagskvällens Ikeabesök.Så vad tycker ni?

Fina mattan är på plats. Den är handvävd i jute och lite grov och ojämn. Men förvånansvärt skön att gå på. Inte alls så vass och stickig som sisalmattorna. Den kommer från det stora varuhuset och ni hittar den här. Vi köpte den stora varianten på 2x3 meter. Hade gärna haft en ännu större, men har inte hittat någon med det rätta utseendet och det rätta priset. Den här är enormt prisvärd, vilket är skönt när man har tre trollungar. Skulle olyckan vara framme är det inte hela världen.

Gillar verkligen det ruffa utseendet tillsammans med den lite skirare sekelskiftesstil rummet har i övrigt. Det är viktigt att hitta balansen så att det inte blir för ljuvt och romantiskt. Imorgon kommer den grafitgrå soffan på plats och då tror man kan börja se helheten. Vi får se :)

Hoppas ni har en fin lördag! Här ska nu piffas med gardiner och tavlor och lördagsmysas med gomiddag och godis och pussas på alla skatterna och ni vet. Bara njuta lördagsledigt.

Kram.


 

10 kommentarer:

 1. Ser så fint ut! Ser fram emot fler bilder!
  Vilket härligt påskris ni har! Tack för inspirationen!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Åh det nya rummet är så himla fint! Vilken kulör har ni målat väggarna med?

  Trevlig Helg!
  Kram Marina

  SvaraRadera
 3. jättefint! och jag håller nog med om att den passar bra till ert rum! vill också ha en. varit på jakt efter en matta länge nu, för att kunna knyta ihop soffhörnan lite bättre. ska absolut kolla denna nästa gång vi far...hoppas er lördag blir tipp topp!
  kram

  SvaraRadera
 4. Jättefin matta. Ska bli spännande att se hur det blir med soffan. Har ett rum som är väldigt likt ditt i färgerna och jag letar efter passande matta. Vitt golv, vita väggar och tak och en soffa som är grå. Så en sån där matta kanske skulle kunna vara nåt.
  Tack för tipset!
  Kram Jannike

  SvaraRadera
 5. Hej va kul! En ny blogg fann jag här:) Å vilken härlig matta.
  Kram.

  SvaraRadera
 6. Spännande det är att följa dig och er renovering. Snygg matta, den ska ja titta vidare på, jag letar efter en till vår övervåning.

  Kram Linda

  SvaraRadera
 7. Hittade precis din blogg & jag är fast! Hoppas nu bara vi får vårt hus för här hittade jag massor av inspo :) KRAM

  SvaraRadera
 8. Mattan är verkligen jättesnygg och passar superbt in i övrig inredning.

  SvaraRadera
 9. Verkligen fint. Det ska bli kul att se hur rummet blir i sin helhet! Du verkar ha ett gott öga för inredning! Inspirerande!

  SvaraRadera