onsdag 23 mars 2011

idag är jag värd ett litet hurra


Idag firar vi lite, bloggen och jag.

Det är nämligen så att ni alla har varit inne och hälsat på mer än 1000 gånger. Inte mycket i bloggvärlden, jag vet. Många bloggar har så många besökare varje dag, men för mig och min lilla blogg är det en milstolpe. Mina första tusen besökare - och ni är värdefulla varenda en!

Nu några bilder på min lilla loppaploppa när hon leker och donar i sitt rum. Ordnar kaffekalas för dockorna och plockar och fixar så där som småflickor gör. Dockan som får tårta är från 50-talet och var från början min mosters. Sedan blev den min och nu leker en tredje generation med den. Den är i så fint skick och jag minns att det var min favorit som barn.



Den fina dockvagnen är troligen från samma tid, men såg lite skamfilad ut när vi fick den av en släkting. Men med lite färg och en ny sufflett blev den tipp topp!



  
Med älsklingsdockan från i julas. Jag letade länge efter en fin asiatisk babydocka, men hittade ingen i Sverige så det slutade med att jag beställde en från American Girl i USA. Där kan man skräddarsy sin docka och välja ögonfärg, ögonform, hårfärg och så vidare. Den här är så söt och ser precis ut som min egen lilla loppa när vi fick henne :)

 

Kaffekokande vid dockspisen som ursprungligen kommer från IKEA. Vi har byggt om den något och bland annat bytt plastluckan mot en i trä. Sedan byggde vi till diskbänken av ett litet bord, en kakform och en begagnad kran. Tyget kommer från Green Gate från den underbara webbshopen Syster Lycklig.

 

Ett C i trä hänger på en knoppbräda från Gysinge

Nu ska jag snart byta om och göra mig redo för veckans energikick - Zumba! Har ni provat denna otroligt roliga träning? Kan varmt rekommendera till alla som vill få en riktig uppåtpuff!

Kram och trevlig onsdagskväll! Jag ser fram emot era nästa tusen besök ;)

6 kommentarer:

  1. Grattis P! Du kommer att ha tusen och åter tusen besökare på den här bloggen, var så säker!

    SvaraRadera
  2. Hurra !!! Så glad att jag hittade din fina blogg !!
    Kraaam Anette

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Vilken härlig blogg! Skön mix och fina inlägg!
    Är en Mallorca-fan och blev alldeles lycklig av de fina bilderna från ett hem där. Din lila dotters rum är så jätte fint också!
    Ha en fin kväll!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  4. Åh vilka underbara bilder!! Och alltså DOCKHUSET, det är ju det underbaraste VACKRASTE dockhus jag någonsin sett!! <3 Barnvagnen var också underbar, lika så dockan, även om jag tycker den ser lite läskig ut samtidigt, hihi ;) Massa kramar!!

    SvaraRadera
  5. Tack för alla glada tillrop! Alltid roligt att höra vad ni tycker :)

    Sofie, jag förstår vad du menar om dockan, bilderna gör den inte riktigt rättvisa. Ser lite ut som en docka i någon skräckfilm ;)

    SvaraRadera
  6. Men gud vilken underbar liten docka! Den levande, menade jag, men också den riktiga dockan ;)

    Och vilket UNDERBART dockskåp. Åh, ett sådant hade min Filli älskat att få ha. Har nog aldrig sett ett finare dockskåp. Och så var dockvagnen också helt fantastisk. Ursöt.

    Kommer hit igen. //Elle kviddevitt

    SvaraRadera