torsdag 11 oktober 2012

30 000

 
Naturligt i sovrummet.



GODMORGON TORSDAG.

Ni har slagit rekord, vet ni. 30 000 besök per månad här inne på villa Någorlunda. Stora siffror för lilla mig. 30 000 i månaden som vill läsa om byggnadsvård, do-it-yourself och vårt livsprojekt. Ni är allt lite tokiga! Men finaste läsarna är ni. Bara glada tillrop och inte en enda liten sur kommentar i hela bloggens historia. Det ger mig kraft varenda dag, ska ni veta. Så vi fortsätter väl lite till, eller hur? Även om just renoveringen och byggnadsvården har lite stiltje just nu. Men många roliga projekt är på gång, ni ska få se. Vi laddar lite först, men snart är det nya renoveringar på gång. Så välkomna tillbaka, ni alla 30 000, så hörs vi snart igen.

Kram.



   

9 kommentarer:

  1. Men va kul! Grattis!
    Men vi är inte tokiga, det är du som är tokbra på det här!
    Mig blir du inte av med i första taget!

    /Kattis

    SvaraRadera
  2. Grattis till så många besökare! Förstår att du har många läsare då du bjuder på underbara bilder och spännande projekt!

    Kram Johanna

    SvaraRadera
  3. Klart att man vill kika in hos dig och njuta av allt det vackra. Jag gillar din stil och precis som du brinner jag för gamla detaljer och byggnadsvård!

    Ha en mysig dag!

    Kram Maria

    SvaraRadera
  4. Grattis, härliga bilder. Ha en bra dag. /Anna

    SvaraRadera
  5. Vad roligt!! men så är det en väldigt inspirerande blogg du har också...*ler

    Pernilla PåPiazzan

    SvaraRadera
  6. Det är klart att vi fortsätter! Du att blogga och vi att läsa och gapa och dregla över att ALLT du gör blir såååå fint! /anna

    SvaraRadera
  7. Klart vi tittar in här igen! Ert hem är så vackert! Och underbar inredning.
    Nyfiken på var du har köpt korgarna i detta inlägget?
    Kram Suss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Suss, korgarna är gamla. Den undre är köpt på rea på Granit för något år sedan. Den övre är från Afro Art och har nog också något år på nacken. Jag är en riktig korgsamlare, med korgar överallt :)

      Radera