fredag 26 oktober 2012

förvaring i gamla hus

 
Platsbyggd garderob i storebrors rum.REDAN FREDAG!

Den här veckan susade verkligen förbi, men så hade jag ju några VAB-dagar också. Nu lite ledigt och höstlov för alla skolbarn! Och i helgen kommer säkert en massa små spöken och skelett på besök så det är säkrast att handla hem lite extra godis :)

Många frågar mig hur vi löser det där med förvaring. Gamla hus är ju kända för sina urusla förvaringsmöjligheter (man hade helt enkelt inte så mycket saker förr) och moderna standardlösningar passar dåligt i alla vinklar och vrår och när takhöjden är tre meter. Det blir helt enkelt en massa outnyttjat utrymme med moderna garderober. Vi har byggt all vår förvaring själva. Med platsbyggda garderober kan vi utnyttja hela takhöjden och specialanpassa efter det här sneda gamla huset. Och lite charmigare blir det ju också! Ett enkelt sätt är att köpa en begagnad dörr med karm, och bygga garderoben med pärlspont. Blir väldigt tidstypiskt och ser ut som om den alltid har funnits där.

Det får bli veckans tips. Kram på er.  

3 kommentarer:

 1. Hei!
  Nydelige bilder av et flott hjem:-)
  Likte så godt bildet fra øvra hallen, helt nydelig;-)
  God helg
  Kristin

  SvaraRadera
 2. Hej på dig!

  Hoppas ni alla mår bra, saknar dina inlägg och hoppas att det bara beror på bloggtorka att du tagit paus.

  Önskar dig en skön Allahellgonahelg!

  //Linda

  SvaraRadera
 3. jag säger bara wow, vilket underbart hus du ha o vilken blogg! Visst är det så i gamla hus...ingen ordentlig förvaring ha försökt i helgen att strukturera våra kattvindar men.......suck!!! Ha en härlig vecka kram från Maja

  SvaraRadera