lördag 9 april 2011

en aning vår


Idag var nog första vårdagen!

I alla fall här utanför den stora staden. Solsken och blommande krokus i rabatten gjorde att vi alla fick vårkänslor. Småskatterna hade så roligt och njöt av att bara vara ute. Mycket att undersöka och upptäcka. Är man ett och ett halvt som V är ju minsta lilla sten ett äventyr. Jag njuter av att bara sitta bredvid och titta på när han skrotar omkring.

Vi tog en renoveringspaus idag och var ute i solen hela dagen. Trädgården fick sig en välbehövlig storstädning, äppelträden blev klippta och de sista av höstens löv blev uppkrattade. Känner oss mycket duktiga och nöjda nu efteråt! Och nästan lite trötta av så mycket frisk luft :)
 Små sötnosar i Polarn och Pyret från topp till tå. Solen värmde riktigt skönt idag och man känner hur livet återvänder. Krokus, snödroppar och vintergäck blommar redan i trädgården. Tulpaner och påskliljor är på väg upp och syrenen har redan små knoppar. Tror att jag ska ta in en syrenkvist. Visste ni att syrenen blommar med små små miniatyrblommor om man tar in en gren på våren? Ljuvligt!

Våriga lördagshälsningar från fru N.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar