torsdag 7 april 2011

piano eller inte?


Vad tycker ni kära bloggisar?

Har länge funderat på om vi ska skaffa ett piano. Inte för att vi är särskilt musikaliska (tvärtom faktiskt), men det är ju så hemtrevligt med ett piano och läsa noter kan vi i alla fall, så några låtar ska vi väl klara av att spela. Dessutom vet man ju aldrig om våra enormt duktiga och särdeles begåvade barn bär på en icke nedärvd, ovanligt välutvecklad musikalisk gen ;) Och titta vad fint det ser ut med pianot som skymtar i matsalen här ovan.

Min svärmor ska flytta till sommaren och har ett piano som hon vill bli av med så tanken har dykt upp igen. Visserligen inte ett svart gammalt piano som det jag hade tänkt mig, men det kanske går att måla? Vad tror ni? 

Renoveringen går framåt och nu är alla fönsterfoder på plats. Jag visar er bilder imorgon. Till helgen tar vi nog en renoveringspaus och vårstädar i trädgården istället. Det behövs verkligen och känns alltid så mysigt så här års. Som att våren verkligen är här! Ikväll känns den dock långt borta för här viner vinden runt knutarna så man tror att taket ska lyfta. 

Ha en fin kväll så hörs vi snart igen. Fru N.


1 kommentar:

  1. Klart ni ska ha ett piano! Jag köpte ju mitt när jag var 16 och jag har spelat massor!!! Eller inte.... Men min ambition är ju att barnen ska börja ta lektioner nån gång! Vårt är ommålat till vitt från kanske nån slags björk/bok eller nåt, så det går nog att måla!

    SvaraRadera