söndag 24 april 2011

svart är det nya vitaSen hälsning från ett förkylt villa Någorlunda. 

Påsklovsfirandet har dämpats lite i villa N då undertecknad är brakförkyld, minsta skatten har nya tänder på gång och är mer än lovligt omöjligt samtidigt som det två stora trollungarna är isolerade på grund av oidentifierade prickar... Hmmm, inte den myspåsk jag hade drömt om, men så typiskt i en småbarnsfamilj! 

Nog gnällt om det och till något roligare. Jag har ju dille på att måla om våra möbler. Vi äger nog inte en möbel som jag inte har målat om minst en gång. Först målade jag alla vita, sedan målade jag alla grå och nu målar jag alla svarta.  Ä l s k a r  svarta möbler just nu. Tycker att de är så fina i vita hem. Som lilla pallen i hallen här ovanför. I veckan gjorde jag ett auktionsfynd och budade hem ett litet bord från 1800-talet. Tror att jag ska ha det som fönsterbord i vardagsrummet... eller som läxplats i köket... eller som lekbord i barnens rum... Ja, fint är det i alla fall men nu funderar jag på om jag ska måla det svart eller behålla det vitt. Det är redan målat så jag behöver inte bekymra mig för om jag förstör någon originalfärg. Ja det återstår att se vad som händer med detta lilla bord :)

Stora saker är på gång i villa Någorlunda, förkylningar och prickar till trots. I veckan kommer våra tappra murare, som putsade huset i höstas, och påbörjar målningen. Det ska bli så spännande att se huset gult, nu när jag nästan har börjat vänja mig vid att ha det grått. Mer bilder och info om detta kommer!

Nu ska jag krypa ner i sängen och kurera mig för imorgon har jag såå mycket att stå i innan vardagen tar vid igen. Kram fru N.

 

1 kommentar:

  1. Håller med dig om att svart är så snyggt när man har mycket vitt! Förstår att din blogg är poppis;) Den är så inspirerande och kul att se era framsteg med det fina huset!

    Kram
    Adela

    SvaraRadera