måndag 4 april 2011

snöflinga är här för att stanna


Tredje gången gillt.

Att måla väggarna vita låter ju som ett beslut som kräver minimal tankemöda. Så var dock inte fallet den här gången. Tre gånger fick vi måla innan den vita nyansen var lagom vit. Tredje försöket med kulören snöflinga blev väldigt bra och jag känner mig nu helt nöjd. Det är ju så med färger att är det rätt tänker man inte på det, men är det fel så blir stämningen i rummet aldrig riktigt bra. Men nu tror jag att vi har hittat den perfekta vita färgen. Synd bara att vi inte har målat de andra rummen med den...

Det är ju jättesvårt att se på bilderna men taket är lite vitare än väggen, och när listen kommer upp mellan tak- och väggfält blir det ännu bättre! Här ser ni väggfärgen mot takfärgen lite bättre. Taket är putsat med rundade hörn och går ner en bit på väggen, om ni förstår?Här ser ni villa Någorlundas alldeles egen hantverkare, Herr N, som tappert - utan att klaga - rollar väggarna för tredje gången ;)  Nåja, är man petig så är man.

Hoppas ni har en lika varm och solig måndag som vi! Många hälsningar fru N.


4 kommentarer:

 1. Ser ut som ni hittat en fin vitnyans. Så häftigt att ha ett 100 år gammalt hus att renovera! En utav mina drömmar faktiskt.

  Hälsningar Linda

  SvaraRadera
 2. Linda, det är fantastiskt roligt! Men det gäller att man älskar det för det slukar både tid och pengar ;) Man får se det som en utmanande och mycket kreativ hobby!

  SvaraRadera
 3. Vita nyanser är ganska svårt. Det är lätt att det blir åt det gula hållet, och det vill man ju inte. Snöflinga lät fint.

  Ha det gott

  SvaraRadera
 4. Ser ut att bli jättefint! Ska bli så kul att se färdigt resultat sen och din fina inredningsstil!

  Kram
  Adela

  SvaraRadera