onsdag 6 juni 2012

nationaldag och ledigt mitt i veckan

 Några bilder här hemifrån idag; ljuvliga syrener och stilleben i glasskåpet.Trevlig nationaldag alla fina!

Inget vidare väder i storstaden idag, men vi njuter ändå av en extra ledig dag mitt i veckan. Långfrukost vid datorn och småtroll som tittar på film. En skön morgon. Veckorna rusar fram just nu och vart tog maj vägen egentligen? Nästa vecka har vi skolavslutning och sedan det eviga pusslet med hur vi med våra ytterst ordinära semesterveckor ska lyckas täcka upp barnens åtta veckor långa sommarlov. Vi vill ju förstås att de ska vara lediga så länge som möjligt, så med lite dagläger och mormor, morfar och farmor som back-up ska det nog ordna sig. Stora älsklingen som börjar mellanstadiet till hösten har dessutom inget fritids alls på loven längre, så då finns inte den möjligheten. Det är ett dilemma det där, att föräldrarnas semester inte är i närheten av att matcha barnens lovveckor.

Men nu får vi snart klä på oss och gå och handla något gott att fira nationaldagen med. Och flaggan! Jag måste ju genast hissa flaggan!

Kram så länge. 


3 kommentarer:

 1. Så vackra bilder!!!
  Tack det samma!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ha en underbar kväll! Så vackra bilder!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Kan man inte välja lovplats om man börjar på mellanstadiet? Den möjligheten har vi här hemma i Jönköping, och det är kanon för som sagt är det lite klurigt att få sina semesterveckor att räcka till alla barnens skollov.....
  Tack för en inspirerande och härlig blogg!!! Blir alltid på gott humör när jag kikar in här :))

  Kram Åsa i Jönköping

  SvaraRadera