fredag 6 januari 2012

inredning av ett barnrum

 
Snyggelisnygga kuddöverdragen från HM home.
Vilken skön dag vi har haft.

Ledigt, sol och till och med lite snö. Med betoning på lite. Men det hindrade inte skatterna från att åka pulka så att det gnisslade i gruset. Några snöbollar gick dock inte att få till så vi gick in och drack varm choklad med vispgrädde, för att riktigt dra på i vinterkänslan.

Har så smått börjat fundera på småkottarnas rum. V sover ju fortfarande inne hos oss, men tanken är att han snart ska dela rum med C (det finns bara tre sovrum i villa N, så vi får dela kamratligt) och då behövs ju lite omgörning för att få det hela att fungera. Neutrala färger som funkar för både en liten kille och en liten tjej. 

Hittade dessa underbara kuddöverdrag på HM home. Så fina. Och billiga! Tror att de med nyckelpigan kostade 99 kr och de randiga gick för det hutlösa priset av 29 riksdaler :) De har superfin kvalitet, men rejält kraftigt tyg dessutom. Jag tror att de ska få sätta tonen. Har sneglat på dessa söta järnsängar för barn på det stora möbelvaruhuset som jag tror skulle passa precis. Och en randig matta från Day vore ju pricken över i, eller vad tror ni?

Kram och trevlig kväll.
  

 
1 kommentar: