söndag 15 januari 2012

söndag, bubbel och fotboll


 
 Sötaste killarna som bara bygger och bygger, pappa ingenjören upp i dagen!Oj, vad den helgen gick fort!

Ligger här i sängen med datorn på magen och inser att jag inte ens hunnit blogga med er i dag. Visserligen är mitt minneskort till kameran fullt, så det har inte blivit något fotograferande idag (ni får stå ut med en Iphone-bild, tur att modellerna är så söta!), men en liten hälsning måste det ju bli i alla fall.

Vi lyckades sälja barnens farmors bil idag (hon ville hemskt gärna bli av med den) så det firade vi med bubbel och pizza. Sedan blev det massa plock med tvätt och annat söndagsjox medan vi slötittade på fotboll på tv (mest maken ska villigt erkännas, jag har svårt att engagera mig i sport på tv ens för sällskaps skull) och nu är det sängdags inför en ny vecka med nya tag.

Kram och godnatt.

 

3 kommentarer:

 1. Verkligen söta modeller;)
  Kram Johanna

  SvaraRadera
 2. de är sannerligen söta, men de har väl ngt att brås på!? =)
  tycker det tar lite väl på krafterna för att vara gott sällskap vid såna tillfällen jag med. möjligtvis på plats...då kan jag spana på folk och kolla in stilar och studera karaktärerna...fashinerande speciellt på sportarenor hehe.
  ha de gott.

  SvaraRadera
 3. Ja sport är inte det första jag tittar på om jag får välja tv program.. Men vilka söta killar du har. Vi har skickat en Blog Award till dig från oss på vår blogg. Kika gärna in och tack för all inspiration du bjuder på här! Kramar från Linda & Anna

  SvaraRadera